[Aerogear-users] Unexpected error running Liquibase: Precondition Error

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

[Aerogear-users] Unexpected error running Liquibase: Precondition Error

talk2gupta

Dear Sir,

 

Pls. help

 

I am starting wildfly with ./standalone.sh --server-config=standalone-full.xml It works without errors.


I cloned latest aerogear-unifiedpush-server and installed with maven


I follow the steps in https://aerogear.org/docs/unifiedpush/ups_userguide/index/#server-installation.

I am using postgres database. It is running on localhost and the port is 5432. postgres connector version is postgresql-9.4.1207.jar.

 

I created all databases. Generated the UnifiedPush Database and Datasource.

liquibase.properties contains the following info

 

url=jdbc:postgresql://localhost:5432/unifiedpush

driver=org.postgresql.Driver

username=unifiedpush

password=unifiedpush

changeLogFile=liquibase/master.xml

 

ON STEP 'CREATE THE DATABASE SCHEMA'
I run ./bin/ups-migrator update
I get the error 'Unexpected error running Liquibase: Precondition error'

 

 

Regards,

Sonu Kumar Gupta

 


_______________________________________________
Aerogear-users mailing list
[hidden email]
https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/aerogear-users
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: [Aerogear-users] Unexpected error running Liquibase: Precondition Error

Matthias Wessendorf
possible that there may be problems w/ the migration from a 1.0.x version to master 



On Thu, Nov 3, 2016 at 1:45 PM, Sonu Kumar Gupta <[hidden email]> wrote:

Dear Sir,

 

Pls. help

 

I am starting wildfly with ./standalone.sh --server-config=standalone-full.xml It works without errors.


I cloned latest aerogear-unifiedpush-server and installed with maven


I follow the steps in https://aerogear.org/docs/unifiedpush/ups_userguide/index/#server-installation.

I am using postgres database. It is running on localhost and the port is 5432. postgres connector version is postgresql-9.4.1207.jar.

 

I created all databases. Generated the UnifiedPush Database and Datasource.

liquibase.properties contains the following info

 

url=jdbc:postgresql://localhost:5432/unifiedpush

driver=org.postgresql.Driver

username=unifiedpush

password=unifiedpush

changeLogFile=liquibase/master.xml

 

ON STEP 'CREATE THE DATABASE SCHEMA'
I run ./bin/ups-migrator update
I get the error 'Unexpected error running Liquibase: Precondition error'

 

 

Regards,

Sonu Kumar Gupta

 


_______________________________________________
Aerogear-users mailing list
[hidden email]
https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/aerogear-users




--

_______________________________________________
Aerogear-users mailing list
[hidden email]
https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/aerogear-users
Loading...